Creatief aan de slag onder professionele begeleiding.

Werkstukken maken met hout, klei, technisch lego, robots en computers.

Algemeen

De techniek & handvaardigheid BSO (TH BSO) vindt plaats in een speciaal daarvoor ingerichte technische ruimte. Kinderen vanaf 6 jaar kunnen daar onder begeleiding met behulp van allerlei gereedschap en technische tekeningen werkstukken maken van hout, klei, etc. Kinderen vanaf 8 jaar kunnen ook met technisch lego, robots en computers aan de slag. Verder kunnen ze op basis van behoefte een website leren bouwen en animatiefilms ontwikkelen.

Binnekort vind u hier meer informatie over het programma, de begeleiding, de omgeving en de kosten.

Pedagogisch beleidsplan Techniek & handvaardigheid BSO

Tarieven BSO 2019

Handvaardigheid en Techniek BSO vanaf 1 juni 2016

Met ingang van 1 juni 2016 gaan we in het gebouw van De Droomspiegel aan de Monacostraat, starten met de Handvaardigheid en Techniek BSO.

Tijdens deze BSO bieden we de kinderen vanaf 6 jaar de mogelijkheid om onder begeleiding van meester Ronald en juf Monique creatief aan de slag te gaan. Kinderen kunnen hier probleemgestuurd leren programmeren, website bouwen, animatie film ontwikkelen, hout bewerken, klei bewerken, raketten bouwen, etc.

De Handvaardigheid en Techniek BSO houden we op maandag, dinsdag en donderdag en wordt thematisch vorm gegeven in een krachtige leeromgeving. De krachtige omgeving wordt gerealiseerd door de uitdagende thema’s, het materiaal, de inrichting, het competentiegericht werkend leren en de begeleiding van meester Ronald. Allerlei materialen gaan we hiervoor aanschaffen. Binnenkort stellen we het programma bekend.

Wanneer uw kind of kinderen kiezen voor de Handvaardigheid- en Techniek-BSO krijgen ze daar de warme maaltijd aangeboden en kunt u hen tot 18:00 daar ophalen.

Wanneer u en uw kind of kinderen geïnteresseerd zijn in de Handvaardigheid- en Techniek-BSO, kunt u contact opnemen met Leo van Belzen op 06-14710420. Inschrijving vindt plaats op basis van volgorde aanmelding, u kunt natuurlijk ook mailen naar info@KinderCentrumAlmere.nl