Voeding
Gezond en lekker eten en drinken gaan prima samen! De broodmaaltijden en warme maaltijden bereiden we zelf voor. We besteden bijzondere aandacht aan voldoende vitamines, goede vetten, eiwitrijk eten, volkoren producten, vers fruit en verse groente. De voorbereiding van de maaltijden vindt plaats in onze eigen keuken. In ons pedagogisch beleidsplan dat straks samen met de oudercommissie wordt opgesteld, gaan we hier verder op in. In dit plan bieden we duidelijkheid voor ons team, ouders en/of verzorgers en wordt een gezond voedingsgedrag, wat traktaties en tussendoortjes betreft, gestimuleerd.

Flesvoeding
De flesvoeding vraagt een bijzondere aandacht. Dit heeft te maken met de grote verscheidenheid aan voeding voor de baby’s. Ouders dienen dan ook de voeding, als deze in poedervorm is, bij voorkeur in afgemeten hoeveelheden mee te geven in gemerkte flessen. Natuurlijk kunt u ook moedermelk in gemerkte flessen meegeven.

Verzorging
Wij verzorgen drinken, fruit, lunch, tussendoortjes, warme maaltijd en luiers. Speciale wensen hierin kunnen ouders met ons bespreekbaar maken. Ook kunt u gebruik maken van onze gratis kledingwasservice. Dit laatste geldt voor kleding dat tijdens het verblijf op het kinderdagverblijf of de BSO is vuil geworden.