Lekker zwemmen met professionele begeleiding!

Meer zelfvertrouwen en zelfbeheersing krijgen door vrijzwemmen in een sterke leeromgeving.

Algemeen

Met de Zwem BSO hebben we tot doel kinderen onder professionele begeleiding zwemmend te laten bewegen en een basis te leggen voor verdere sportieve ontwikkeling. Het uiteindelijke doel is dat kinderen meer zelfvertrouwen en zelfbeheersing krijgen en zelfstandiger worden. Het zwemmen betreft vrijzwemmen en wordt aangeboden in een sterke leeromgeving: Zwembad ‘De Koploper’ in Lelystad.

Binnekort vind u hier meer informatie over het programma, de begeleiding, de omgeving en de kosten.

Pedagogisch beleidsplan Zwem BSO

Tarieven BSO 2019

Zwem BSO uitgebreid naar de maandag

Vanaf 1 maart 2016 breiden we de Zwem BSO (vrij zwemmen) uit naar de maandag. De Zwem BSO bieden we ook aan op dinsdag, donderdag en vrijdag. Deze BSO bieden we aan in het zwembad ‘De Koploper’ in Lelystad. De Koploper is een leuk zwembad met diverse attracties, zoals een snelle en lange glijbaan, piratenbad, een stroomversnelling, een gewoon bad en een bubbelbad. De juffen of meesters die begeleiden, zwemmen mee en daarnaast houden ook de aanwezige badmeesters toezicht. Alleen kinderen die een zwemdiploma hebben, kunnen worden opgegeven voor de Zwem BSO.

Wanneer u en uw kind of kinderen geïnteresseerd zijn in de Zwem BSO, kunt u contact opnemen met Leo van Belzen op 06-14710420. Inschrijving vindt plaats op basis van volgorde aanmelding, u kunt natuurlijk ook mailen naar info@KinderCentrumAlmere.nl