Zwemlesbegeleiding

1 april 2015 gaat het zwembad in Almere Poort open. Misschien gaat het zwembad zelfs half maart al open. Het zwembad biedt vanaf 15:00 uur op dinsdag, woensdag en donderdag zwemles voor kinderen vanaf 4 jaar. KinderCentrumAlmere wil op die dagen de zwemlesbegeleiding uitbreiden. Dat betekent dat een juf uw kind of kinderen begeleidt naar het zwembad, hen helpt met omkleden en overdraagt aan de zwembad juf. Daarna blijft de juf van KinderCentrumAlmere in het zwembad en kijkt vanaf de tribune mee hoe het verloopt. Na het zwemmen help zij weer met het omkleden en begeleidt de kinderen naar de reguliere BSO.

De zwemles duurt 60 minuten. Zwembad Poort biedt blijvend 50% korting op het inschrijfgeld (€ 25) als kinderen worden aangemeld via KinderCentrumAlmere. Op de BSO staat een ‘Schatkist’ met daarin informatie over de manier hoe het Zwembad in Poort de zwemles gaat aanbieden.

Op maandag en vrijdag begeleidt KinderCentrumAlmere de zwemles naar Van Rheenensport in Almere Stad. Dat blijven we ook doen voor de kinderen die daar zwemles volgen. De verwachting is dat vrij snel na de opening ook op maandag en vrijdag zwemles in Poort zal worden aangeboden.

Mocht u willen inschrijven of daarover meer informatie ontvangen, neem dan contact op met Leo van Belzen op 06-14710420, u kunt natuurlijk ook mailen naar info@KinderCentrumAlmere.nl