Introductie wintersportkamp

Ruim 2 jaar wordt binnen ons team met enige regelmaat gesproken over het organiseren van een wintersportkamp. Dat is best een uitdaging en behoeft enige uitleg.

Globale plan

Het wintersportkamp houdt in dat we met een groep van maximaal 10 kinderen en 3 begeleiders met het vliegtuig naar een sneeuwzeker skigebied in Oostenrijk gaan om daar gedurende 4 volle dagen (exclusief 2 reisdagen) te kunnen skiën / snowboarden.

De eerste keer dat we dat willen organiseren is in december 2019 of januari 2020. Doelgroep: BSO-kinderen van 9 t/m 13 jaar (let op: 9 t/m 13 in december 2019 of januari 2020) die al enige vaardigheid hebben in skiën of snowboarden. Bewust kiezen we voor de laatste week van december 2019 of de eerste week van januari 2020. We kunnen het op deze manier zorgvuldig voorbereiden. Daarnaast kunnen we de aanloop naar het winterkamp laten voorafgaan met maandelijks een nog vast te stellen bedrag te sparen.

We denken aan het huren van een appartement in het skigebied. We willen een concept ontwikkelen waarin de kosten voor de ouders zo laag mogelijk worden gehouden. Met het vliegtuig in verband met de veiligheid. Naar een bepaald gebeid in Oostenrijk in verband met sneeuwzekerheid.

Wanneer we in april 2018 starten met sparen, hebben we nog 21 termijnen om het benodigde bedrag bij elkaar te krijgen. Uiterlijk april krijgt u inzicht in het plan.

Wanneer uw zoon of dochter geïnteresseerd is, horen we dat graag. U kunt dat mailen naar: directie@kindercentrumalmere.nl. S.v.p. bij onderwerp vermelden: interesse wintersportkamp .