Vacature Theaterdocent

Momenteel hebben wij een vacature voor de volgende functie: Theaterdocent (hbo)

KinderCentrumAlmere is een toonaangevend kindercentrum in Almere Poort met kinderdagverblijven en BuitenSchoolseOpvang (BSO)-locaties, van waaruit verschillende thema BSO’s worden georganiseerd. Voor onze thema BSO Theater zijn wij op zoek naar een:

Enthousiaste theaterdocent (hbo) (m/v).

 

In de BSO Theater laten wij kinderen primair kennis maken met de basisprincipes ‘theaterspelen’. Denk hierbij aan speltechniek, dans, spelen met verhalen, kennismaking met andere muziek, werken vanuit een tekst en toewerken naar een minivoorstelling (met voordracht aan ouders). De groep kinderen bestaat uit maximaal 20 kinderen tussen de 6 en 12 jaar en de docent wordt geassisteerd door een pedagogisch medewerker. De BSO Theater vindt op de dinsdag- en donderdagmiddagen plaats*. Het is één van onze populaire BSO’s; de kinderen zijn erg enthousiast, dus kom jij hen lesgeven?
*Eventueel kunnen we de uren uitbreiden met andere pedagogische werkzaamheden.

De thema BSO’s worden georganiseerd vanuit de ‘basis’ BSO’s De Hooiberg en De Duinvlinder. Andere thema’s zijn:

  • - Kleutersport, -spel en -dance;
  • - Sport;
  • - Techniek & Handvaardigheid;
  • - Vrij-zwemmen;
  • - Koken en Bakken;
  • - Zaalvoetbal.

Kortom: wij bieden een leuke en uitdagende werkomgeving waar pedagogisch werkers in een dynamische omgeving aan de slag kunnen.

Als deze werkomgeving je aanspreekt, mail dan jouw sollicitatiebrief met cv naar directie@kindercentrumalmere.nl, t.a.v. de heer L.J. van Belzen (directeur). Je kunt ook het onderstaande formulier gebruiken.