KinderCentrumAlmere - Vacature Pedagogisch werker

Vacature Pedagogisch werker

Momenteel hebben wij een vacature voor de volgende functie: Pedagogisch werker

KinderCentrumAlmere is een toonaangevend kindercentrum in Almere Poort Voor onze locatie ‘De Hooiberg’ en andere thema BSO’s’ in Poort zoeken we een

Enthousiaste pedagogisch medewerker niveau 4 (m/v).

 

BSO De Hooiberg is onze ‘basis’-BSO. De BSO is gebouwd in boerderijstijl met een mooie tuin, midden in het Cascadepark. Het is een plek waar kinderen heerlijk kunnen spelen. Daarnaast bieden we een groot aantal ‘thema’ BSO’s, te weten:

  • - Sport BSO;
  • - Kleutersport, -spel en -dance BSO;
  • - BSO Techniek & Handvaardigheid;
  • - Vrij-zwemmen BSO;
  • - Theater BSO;
  • - Kook BSO;
  • - Zaalvoetbal BSO.

Van onze pedagogisch medewerker verwachten wij een enthousiaste en professionele werkhouding en de bereidheid om zowel op de Hooiberg als bij de thema BSO’s inzetbaar te zijn.

De meeste BSO’s vereisen specialistische competenties. Zo worden de Sport BSO, kleutersport, -spel en -dance BSO en Vrij-zwemmen BSO begeleid door een academisch Sportdocent (ALO), de Theater BSO door een dramadocent, de Handvaardigheid & Techniek BSO door een vaardig Pedagogisch werker. Natuurlijk is er op iedere BSO ook ruimte voor een pedagogisch medewerker.

Iedere BSO heeft een groepshoofd die afstemt met de locatiemanager BSO. De locatiemanager BSO heeft samen met de directie, andere locatiemanagers en Hoofd Kenniscentrum, zitting in het MT. Hierdoor zijn de lijntjes kort en is er in een weg van verwachting en afstemming snelle besluitvorming mogelijk.

Kortom: wij bieden een leuke en uitdagende werkomgeving waar pedagogisch werkers in een dynamische omgeving aan de slag kunnen.

Als deze werkomgeving je aanspreekt, mail dan jouw sollicitatiebrief met cv naar directie@kindercentrumalmere.nl, t.a.v. de heer L.J. van Belzen (directeur). Je kunt ook het onderstaande formulier gebruiken.