Vacature Pedagogisch werker

Momenteel hebben wij een vacature voor de volgende functie: Pedagogisch werker

Wij zoeken een pedagogische medewerkers voor onze buitenschoolse opvang (BSO)!
KinderCentrumAlmere is een toonaangevend kindercentrum in Almere Poort en Lelystad. Voor onze locatie ‘De Hooiberg’ en andere Thema BSO’s’ in Poort zoeken we een

enthousiaste pedagogisch medewerker niveau 4 (m/v).

 

BSO De Hooiberg is onze basis-BSO. De BSO is gebouwd in boerderijstijl met een mooie tuin, midden in het Cascadepark. Veelal vangen we daar kinderen op in de leeftijd van 4 t/m 7 jaar. Wanneer de kinderen wat ouder worden, waaieren zij meestal uit naar één of meerdere thema BSO’s:

  • - Sport BSO;
  • - Kleutersport, -spel en -dance BSO;
  • - BSO Techniek & Handvaardigheid;
  • - Vrijzwemmen BSO;
  • - Theater BSO;
  • - Scouting BSO (in oprichting en 2018 in gebruik);
  • - Wetenschap & Technologie BSO (in oprichting en start schooljaar 2017).

De meeste BSO’s vereisen specialistische competenties. Zo worden de Sport BSO, kleutersport, -spel en -dance BSO en Vrijzwemmen BSO begeleid door een academisch Sportdocent (ALO), de Theater BSO door een dramadocent, Wetenschap & Technologie BSO door een leraar W&T, de Handvaardigheid & Techniek BSO door een vaardig Pedagogisch werker. De scouting BSO (in oprichting) zal begeleid worden door een Sportdocent, aangevuld met specialistische kennis. Natuurlijk bestaat er op iedere BSO ook ruimte voor een pedagogisch medewerker.

Iedere BSO heeft een groepshoofd die in de lijn afstemt met de locatiemanager BSO.

De locatiemanager BSO heeft samen met de directie, andere locatiemanagers en Hoofd Kenniscentrum zitting in het MT. Hierdoor zijn de lijntjes kort en is er in een weg van verwachting en afstemming snelle besluitvorming mogelijk.

Kortom: wij bieden een leuke en uitdagende werkomgeving waar pedagogisch werkers in een dynamische omgeving aan de slag kunnen.

Wanneer deze werkomgeving je aanspreekt, mail dan jouw sollicitatiebrief met C.V. naar directie@kindercentrumalmere.nl, t.a.v. directeur L.J. van Belzen.
U kunt ook het onderstaande formulier gebruiken.

Bijlage:

Functiebeschrijving pedagogisch werker