Ontwikkeling en opening BSO Zaalvoetbal

In de maand maart gaan we met een paar deskundigen de Zaalvoetbal-BSO ontwikkelen. De voetbal BSO is zowel voor jongens als meisjes en vindt plaats in een sportzaal.

Visie

We volgen de KNVB-visie voor de jeugd. De KNVB is gestart met nieuwe wedstrijdvormen voor pupillenvoetballers. Kennismaken met het spelen van voetbal en spelplezier staan hier centraal.

De beste vormen voor optimaal voetbalplezier en ontwikkeling van 5 t/m 11 jaar kan bereikt worden met kleine veldjes en kleine partijtjes die leiden tot meer balcontacten, samenspelen, meer dribbelen, schieten, passen en scoren! Het speelveld (zaal) en spel sluiten zo beter aan op de belevingswereld van het kind.

Uitvoering

Eind maart 2018 presenteren we u een samengevat plan met tijdpad wanneer de Zaalvoetbal BSO wordt aangevraagd, geïnspecteerd en van start zal gaan. Wij verwachten dat de opening kan plaatsvinden vanaf maandag 5 juni a.s. In eerste instantie openen we op de ma, di en donderdag. Bij voldoende belangstelling zal een uitbreiding plaatsvinden naar de woensdag en vrijdag.

Wanneer uw zoon of dochter geïnteresseerd is, horen we dat graag. U kunt dat mailen naar: directie@kindercentrumalmere.nl. S.v.p. bij onderwerp vermelden: interesse BSO Zaalvoetbal.