IKC ’t Schrijverke is een samenwerkingsverband tussen basisschool ’t Schrijverke in Lelystad en KCA. KCA biedt vanaf februari 2022 buitenschoolse opvang aan voor de kinderen die in Lelystad op de basisschool zitten. 

Nieuwe samenwerkingspartner

KCA is verheugd in basisschool ’t Schrijverke een nieuwe samenwerkingspartner te hebben gevonden en met elkaar te bouwen aan een plek waar kinderen tussen de 0 en 13 jaar een vertrouwde plek vinden waar ze kunnen leren, spelen en zich op allerlei manieren kunnen ontwikkelen.

Samenwerken met basisscholen is ons niet vreemd. We hebben daarin al de nodige ervaring opgedaan in Almere met De Duinvlinder en De Zeeraket. De gesprekken die we hebben met het team van ’t Schrijverke geven ons alle vertrouwen dat ook hier een fijne samenwerking zal ontstaan.

Adres ’t Schrijverke

Wold 22-15
8225 AZ  Lelystad

Algemene contactinformatie

036 – 30 350 00
schrijverke@kindercentrumalmere.nl

Bso sport en bso vrij zwemmen

Vanaf februari is buitenschoolse opvang mogelijk en kunnen ouders zich hiervoor aanmelden. We starten met het bieden van twee mogelijkheden:

  • bso sport
  • bso vrij zwemmen

Beide thema bso’s worden in De Koploper in Lelystad aangeboden. Daarnaast bieden wij ook voorschoolse opvang. Ondertussen kijken we naar de mogelijkheden om een Kook bso te starten. We houden u via deze website en berichten via ’t Schrijverke op de hoogte.

Begeleiding en omgeving

De begeleider bij bso sport  is een bekwame sportdocent. Hij of zij coördineert de sportactiviteiten. Het sporten wordt aangeboden in de sportzaal van De Koploper waar alle benodigde materialen in grote verscheidenheid aanwezig zijn.

De juffen of meesters die de zwem bso begeleiden zijn zelf ook gek op water en zwemmen mee. Daarnaast houden ook de aanwezige badmeesters toezicht. De Koploper is een uitdagend zwembad met diverse attracties, zoals een snelle en lange glijbaan, piratenbad, een stroomversnelling, een gewoon bad en een bubbelbad.

Praktische informatie

Aangeboden op:
– Sport bso: alle dagen
– Zwem bso: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag

Leeftijd:
– Sport bso: vanaf 4 jaar
– Zwem bso: vanaf 6 jaar en in het bezit van zwemdiploma A.

Benodigdheden:
– Sport bso: sportkleding en – schoenen
– Zwem bso: zwemkleding, handdoek, douchegel en eventueel shampoo

Kinderdagverblijf

Na de zomervakantie zullen wij een kinderdagverblijf starten voor kinderen van 0-4 jaar. Klik hier voor meer informatie.

Extra informatie

Tarieven bso 2022

LRK-nummer: 310612287

Kinderen van 4 -13 jaar
€ 8,60per uur
  • bso 't Schrijverke is geopend op maandag t/m vrijdag van 07.00-8.30 en van 14.00-19,00 uur. In vakanties en tijdens studiedagen geopend van 07.00-19.00 uur. De nso is inclusief:
  • Vers fruit/rauwkost

  • Voldoende drinken

  • Verse warme maaltijd

  • wegbrengen (vso) en ophalen (nso) van school

Menu