IKC ’t Schrijverke is een samenwerkingsverband tussen basisschool ’t Schrijverke in Lelystad en KCA. KCA biedt buitenschoolse opvang  aan voor de kinderen die in Lelystad op de basisschool zitten. 

Adres ’t Schrijverke

Wold 22-15
8225 AZ  Lelystad

Algemene contactinformatie

036 – 30 350 00
schrijverke@kindercentrumalmere.nl

Bso sport en bso vrij zwemmen

We bieden twee mogelijkheden voor naschoolse opvang, te weten:

  • bso sport
  • bso vrij zwemmen

Beide thema bso’s worden in De Koploper in Lelystad aangeboden. Daarnaast bieden wij ook voorschoolse opvang.

Begeleiding en omgeving

De begeleider bij bso sport  is een bekwame sportdocent of een pedagogisch medewerker met de bevoegdheid sport- en bewegen. Hij of zij coördineert de sportactiviteiten. Het sporten wordt aangeboden in de sportzaal van De Koploper waar alle benodigde materialen in grote verscheidenheid aanwezig zijn.

De juffen of meesters die de zwem bso begeleiden zijn zelf ook gek op water en zwemmen mee. Daarnaast houden ook de aanwezige badmeesters toezicht. De Koploper is een uitdagend zwembad met diverse attracties, zoals een snelle en lange glijbaan, piratenbad, een stroomversnelling, een gewoon bad en een bubbelbad. Zomers kunnen de kinderen ook zwemmen in het buitenbad.

Praktische informatie

Aangeboden op:
– Sport bso: alle dagen
– Zwem bso: alle dagen
– Chill bso (vanaf september): alle dagen

Leeftijd:
– Sport bso: vanaf 4 jaar
– Zwem bso: vanaf 6 jaar en in het bezit van zwemdiploma A
– Chill bso(vanaf september): vanaf 4 jaar

Benodigdheden:
– Sport bso: sportkleding en – schoenen
– Zwem bso: zwemkleding, handdoek, douchegel en eventueel shampoo

Basisscholen

We halen kinderen op van een aantal basisscholen in de omgeving van ’t Schrijverke. We informeren u graag over de mogelijkheden.

Opening Chill bso

Vanaf 4 september 2023 openen we een bso-ruimte in school, waar de kinderen lekker kunnen chillen, een spelletje doen of bijvoorbeeld een knutselwerkje kunnen maken. Zeker voor de kinderen die meerdere dagen komen, is het fijn om de sport en zwem bso af te kunnen wisselen met een middag chillen.

Vakanties en studiedagen

De bso is tijdens vakanties en studiedagen van school de hele dag geopend. In de vakanties organiseren wij leuke uitjes en activiteiten voor de kinderen.

Kinderdagverblijf

Er is ook een kinderdagverblijf geopend bij ’t Schrijverke. Er zijn twee groepen: 0-2 jaar en 2-4 jaar.  Klik hier voor meer informatie.

Extra informatie

Tarieven bso

LRK-nummer: 310612287

Kinderen van 4 -13 jaar
€ 9,42per uur
  • bso 't Schrijverke is geopend op maandag t/m vrijdag van 07.00-8.30 en van 14.00-19,00 uur. In vakanties en tijdens studiedagen geopend van 07.00-19.00 uur. De nso is inclusief:
  • Vers fruit/rauwkost

  • Voldoende drinken

  • Verse warme maaltijd

  • wegbrengen (vso) en ophalen (nso) van school

Menu