Integraal Kindcentrum (IKC) Toermalijn is het jongste samenwerkingsverband dat KCA met de basisschool is aangegaan. Vanaf het nieuwe schooljaar (2022-2023) bieden we daar buitenschoolse opvang aan voor kinderen van 4-13 jaar. Opvang is mogelijk voor alle kinderen die op een school in Lelystad zitten.

Adres De Toermalijn

Galjoen 24-24
8243 LR  Lelystad

Algemene contactinformatie

036 – 30 350 00
detoermalijn@kindercentrumalmere.nl

Bso sport en bso vrij zwemmen

We starten met het bieden van twee mogelijkheden:

  • bso sport
  • bso vrij zwemmen

Beide thema bso’s worden in De Koploper in Lelystad aangeboden. Daarnaast bieden wij ook voorschoolse opvang en opvang in vakantieweken.

Begeleiding en omgeving

De begeleider bij bso sport is een bekwame sportdocent of een pedagogisch medewerker met de bevoegdheid sport en bewegen . Hij of zij coördineert de sportactiviteiten. Het sporten wordt aangeboden in de sportzaal van De Koploper waar alle benodigde materialen in grote verscheidenheid aanwezig zijn.

De juffen of meesters die de zwem bso begeleiden zijn zelf ook gek op water en zwemmen mee. Daarnaast houden ook de aanwezige badmeesters toezicht. De Koploper is een uitdagend zwembad met diverse attracties, zoals een snelle en lange glijbaan, piratenbad, een stroomversnelling, een gewoon bad en een bubbelbad. Zomers kunnen de kinderen ook zwemmen in het buitenbad.

Lekker ontspannen op de bso

Liever uit school een boekje lezen, een tekening maken of even helemaal niets? Dat kan in principe vanaf 12 december 2022. Dan openen we een ‘chill’ bso. We houden u via de site op de hoogte.

Vakanties en studiedagen

De bso is tijdens vakanties en studiedagen van school de hele dag geopend. In de vakanties organiseren wij leuke uitjes en activiteiten voor de kinderen.

Voorschoolse opvang

Naast naschoolse opvang is het ook mogelijk om voorschoolse opvang af te nemen. Dit bieden wij vanaf 07.00 uur aan. De kinderen krijgen een gezond ontbijt aangeboden (broodmaaltijd en drinken) en we zorgen ervoor dat ze op tijd op school zijn.

Warme maaltijd

Aan het einde van de middag gaan de kinderen terug naar de Toermalijn om daar met elkaar te genieten van een warme maaltijd (gratis).

Praktische informatie

Aangeboden op:
– Sport bso: alle dagen
– Zwem bso: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag

Leeftijd:
– Sport bso: vanaf 4 jaar
– Zwem bso: vanaf 6 jaar en in het bezit van zwemdiploma A.

Benodigdheden:
– Sport bso: sportkleding en – schoenen
– Zwem bso: zwemkleding, handdoek, douchegel en eventueel shampoo

Voor meer informatie over de school, kijk op www.kbsdetoermalijn.nl

Kinderdagverblijf

Vanaf 1 januari 2023 openen we ook een kinderdagverblijf. Klik hier voor meer informatie.

Extra informatie

Klik hier voor beleidsplannen en inspectierapporten

LRK-nummer: 251700860

Kinderen van 4 -13 jaar
€ 9,42per uur
  • bso Toermalijn is geopend op maandag t/m vrijdag van 07.00-8.30 en van 14.00-19,00 uur. In vakanties en tijdens studiedagen geopend van 07.00-19.00 uur. De nso is inclusief:
  • Vers fruit/rauwkost

  • Voldoende drinken

  • Verse warme maaltijd

  • Wegbrengen (vso) en ophalen (nso) van school

Menu