Creatief aan de slag onder professionele begeleiding.

Werkstukken maken en mogelijkheden ontdekken van het werken met verschillende materialen, zoals hout, verf en stoffen/wol.

Adres bso Handvaardigheid &
Techniek

Zeeduinweg 706
1361 BG Almere

Algemene contactinformatie

036 – 30 350 00
bsopoort@kindercentrumalmere.nl

Algemene informatie

Kinderen die creatief zijn, graag knutselen en met hun handen werken, zullen het bij Handvaardigheid & Techniek erg naar hun zin hebben. Zij leren werken met verschillende technieken en materialen. De thema’s waaraan de kinderen werken zijn heel divers, van het maken van vogelhuisjes, windlichtjes van klei of het maken van knuffels. Kinderen leren op deze manier hun creativiteit te ontdekken en te ontwikkelen.

Begeleiding en omgeving

In een speciaal ingericht lokaal in Duin (boven supermarkt Plus Duin) staan goede werktafels, waaraan de kinderen kunnen zitten om aan de slag te gaan met hun werkstuk. De pedagogisch medewerker(s) stimuleren hen en helpen ze waar nodig op weg. Zij hebben zelf ook een grote passie voor dit thema. Er zijn allerlei materialen en apparatuur om de verschillende technieken uit te kunnen voeren. Op deze locatie zijn ook de thema’s Koken & Bakken, Outdoor en Musical gevestigd. Buiten zijn voldoende speelmogelijkheden.

Extra informatie

Klik hier voor beleidsplannen en inspectierapporten

Praktische informatie

Aangeboden op: alle dagen

Leeftijd: vanaf 7 jaar