In een gezellige en veilige omgeving, rustig wennen aan de overstap naar school en bso. Dat bieden we aan de 4 tot 7  jarige leerlingen van De Zeeraket.

Adres De Zeeraket

Muiderzandweg 6
1361 BS Almere (Duin)

Algemene contactinformatie

036 – 30 350 00 (optie 4)
dezeeraket@kindercentrumalmere.nl

Algemene informatie

KindCentrum De Zeeraket staat in een bosrijke omgeving in Muiderduin, vlakbij het strand. Het is een ideale omgeving voor kinderen om heerlijk te kunnen spelen.

Op de eerste etage zitten De Zwaardvissen in een grote ruimte voor kinderen ingericht om te kunnen spelen en ontdekken. Er wordt voldoende materiaal aangeboden om bijvoorbeeld een spelletje te  doen of lekker in een hoekje te kruipen met een prentenboek.

Buiten is een mooie tuin aangelegd met natuurlijke materialen. De kinderen kunnen er glijden, schommelen of bij het waterspeeltoestel van alles ontdekken. Op een mooie zonnige dag behoort een bezoekje aan het strand ook tot de mogelijkheden.

Deze bso is bedoeld voor de 4, 5 en 6 jarige leerlingen van De Zeeraket. Er zijn twee groepen:
– Zwaardvissen : 4  en 5 jarigen

De kinderen ook kiezen voor een van de thema bso’s. Zie het overzicht verder op deze pagina.

Sport bso

De kinderen die bij De Zeeraket op school zitten, kunnen ook naar de (kleuter)sport bso in de sportzaal van De Zeeraket. Onder leiding van een sportdocent maken de kinderen kennis met verschillende sporten en proberen we een levenslang enthousiasme voor sporten te creëren.

De (kleuter)sport bso wordt iedere dag aangeboden. De kinderen hebben om mee te kunnen doen sportkleding en -schoenen nodig.

Aan het einde van de middag eten de kinderen met een elkaar een warme maaltijd in het kinderdagverblijf De Zeeraket

Extra informatie

Klik hier voor beleidsplannen en inspectierapporten

Kinderen van 4 -6 jaar
€ 9,42per uur
  • De Zeeraket is geopend op maandag t/m vrijdag van 07.00-8.30 en van 14.00-19,00 uur. In vakanties en tijdens studiedagen geopend van 07.00-19.00 uur. De nso is inclusief:
  • Vers fruit/rauwkost

  • Voldoende drinken

  • Verse warme maaltijd

  • wegbrengen (vso) en ophalen (nso) van school

Menu