In een gezellige en veilige omgeving, rustig wennen aan de overstap naar school en bso. Dat bieden we aan de 4 en 5 jarige leerlingen van De Zeeraket.

Adres De Zeeraket

Muiderzandweg 6
1361 BS Almere (Duin)

Algemene contactinformatie

036 – 30 350 00 (optie 4)
dezeeraket@kindercentrumalmere.nl

Algemene informatie

KindCentrum De Zeeraket staat in een bosrijke omgeving in Muiderduin, vlakbij het strand. Het is een ideale omgeving voor kinderen om heerlijk te kunnen spelen.

Op de eerste etage is een grote ruimte voor kinderen ingericht om te kunnen spelen en ontdekken. Er wordt voldoende materiaal aangeboden om bijvoorbeeld een spelletje te  doen of lekker in een hoekje te kruipen met een prentenboek.

Buiten is een mooie tuin aangelegd met natuurlijke materialen. De kinderen kunnen er glijden, schommelen of bij het waterspeeltoestel van alles ontdekken. Op een mooie zonnige dag behoort een bezoekje aan het strand ook tot de mogelijkheden.

Deze bso is bedoeld voor de 4 en 5 jarige leerlingen van De Zeeraket. Zij kunnen, net als alle andere kinderen, ook kiezen voor thema bso of bijvoorbeeld sporten in de sportzaal op hetzelfde terrein.

Extra informatie

Klik hier voor beleidsplannen en inspectierapporten

Kinderen van 4 -6 jaar
€ 8,60per uur
  • De Zeeraket is geopend op maandag t/m vrijdag van 07.00-8.30 en van 14.00-19,00 uur. In vakanties en tijdens studiedagen geopend van 07.00-19.00 uur. De nso is inclusief:
  • Vers fruit/rauwkost

  • Voldoende drinken

  • Verse warme maaltijd

  • wegbrengen (vso) en ophalen (nso) van school

Menu