In een huiselijke omgeving gezellig spelen, ontdekken en vrienden maken. Maar ook de mogelijkheid om even niks te doen en je even terug te trekken. Lekker op jezelf! Dat kan hier als je tussen de 4 en 7 jaar oud bent.

Adres De Hooiberg

Odysseestraat 51
1363 WR Almere

Algemene contactinformatie

036 – 30 350 00 (optie 2)
bsopoort@kindercentrumalmere.nl

Algemene informatie

De Hooiberg bevindt zich in een West-Friese boerderij waar wij in een huiselijke omgeving buitenschoolse opvang bieden voor kinderen tussen de 4 en 7 jaar. Met buitenschoolse opvang bedoelen we de voorschoolse en naschoolse opvang.

Het begrip ‘boerderij’ hebben we niet alleen in de bouw verwezenlijkt maar ook in onze inrichting en het terrein om de boerderij. Naast het gebouw staat een traditionele hooiberg met daaromheen leuke speltoestellen.

De Omgeving

De kinderen zijn verdeeld in drie leeftijdsgroepen, te weten: De Veulens en De Kalfjes en de Pony’s. Iedere groep heeft zijn eigen ruimte met voldoende spelmateriaal om er met elkaar een gezellige middag van te maken. Ook gaan de kinderen iedere dag lekker buiten spelen. We hebben een tuin met bijvoorbeeld een grote schommel en trampoline. En op een mooie dag is het natuurlijk ook heerlijk om in het aangrenzende Cascadepark te spelen.

Extra informatie

Klik hier voor beleidsplannen en inspectierapporten

Kinderen van 4-13 jaar
€9,42per uur
  • De Hooiberg is geopend op maandag t/m vrijdag van 07.00-8.30 uur en van 14.00-19.00 uur. In vakanties en tijdens studiedagen geopend van 07.00-19.00 uur. De nso is inclusief:
  • Vers fruit/rauwkost

  • Voldoende drinken

  • Verse warme maaltijd

  • wegbrengen (vso) en ophalen (nso) van school

Menu