Op onze buitenschoolse opvang (bso) draait het in de eerste plaats om de kinderen. Hun welzijn staat voorop! Ze hebben de hele dag op school gezeten en zijn toe aan ontspanning.

Adres bso De Duinvlinder

Slowakijehof 1
1363 BD Almere

Algemene contactinformatie

036 – 30 350 00 (optie 3)
deduinvlinder@kindercentrumalmere.nl

Algemene informatie

De kinderen van basisschool De Duinvlinder kunnen na school worden opgevangen bij bso De Duinvlinder (of een van onze thema bso’s). Bso De Duinvlinder werkt nauw samen met de basisschool. De begeleiders hebben goed contact met de leerkrachten en kennen over het algemeen alle kinderen van de school. Dat maakt dat de lijnen tussen school en bso kort zijn en kinderen zich snel thuis voelen. Hier kunnen ze fijn spelen in een veilige en gezellige omgeving!

In de sfeervolle twee ruimtes van de bso is meer dan voldoende spelmateriaal aanwezig, zoals spelletjes, een poppenhuis of een voetbalspel. Je even terugtrekken in een hoekje met een boek, kan natuurlijk ook. De kinderen kunnen daarnaast ook goed buiten spelen op het schoolplein.

Ook wordt op maandag, dinsdag en donderdag sport aangeboden bij De Duinvlinder. Dit is vooral bedoeld voor de jongere kinderen tot een leeftijd van circa 7 jaar.

Bij bso De Duinvlinder wordt zowel voorschoolse als naschoolse opvang aangeboden.

Nieuwe locatie in 2023

De Duinvlinder is nu nog gevestigd in het Europakwartier, maar zal begin 2023 verhuizen naar een nieuw gebouwde locatie in Almere Duin (achter jachthaven Marina). Op deze locatie zal ook de basisschool zich vestigen. Daar kunnen de kinderen naar de bso bij De Duinvlinder en zal het een paar eigen thema bso’s krijgen. Daarnaast liggen de thema bso’s in Duin  vlakbij, zoals Koken & Bakken, Outdoor, Handvaardigheid & Techniek en Muscial. We houden u op de hoogte van de ontwikkelingen!

Extra informatie

Klik hier voor beleidsplannen en inspectierapporten

Kinderen van 4 - 13 jaar
€9,42per uur
  • De Duinvlinder is geopend op maandag t/m vrijdag van 07.00-8.30 uur en van 14.00-19.00 uur. In vakanties en tijdens studiedagen geopend van 07.00-19.00 uur. De nso is inclusief:
  • Vers fruit/rauwkost

  • Voldoende drinken

  • Verse warme maaltijd

  • wegbrengen (vso) en ophalen (nso) van school

Menu